Cookies helpen ons met het verbeteren van de gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud en advertenties. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met de Cookies.

Werknemersportaal

Via een eigen profiel kunnen werknemers toegang krijgen tot hun persoonsgegevens, documenten en andere features.

Sign up for free

Meer dan 60.000 bedrijven hebben onze personeelssoftware al gebruikt

Vraag zelf verlof en verzuim aan

Via het werknemersportaal kunnen werknemers hun eigen afwezigheid beheren en de resterende vakantiedagen raadplegen. Zodra er een verzoek is ingediend, ontvangt de desbetreffende beheerder een melding om deze te controleren. Medewerkers zijn niet bevoegd om zelf hun afwezigheid goed te keuren.

Alle informatie op één plek

Nooit meer loonstroken mailen of voortdurend alle informatie van werknemers bijwerken. Via een eigen profiel hebben medewerkers toegang tot al hun persoonlijke informatie, documenten en andere papieren.

Evenementen en Communicatie

Vanaf nu zullen je werknemers zich bewust zijn van alles wat zich afspeelt binnen het bedrijf. Maak evenementen aan, informeer medewerkers en houdt ze op de hoogte van de belangrijkste gebeurtenissen binnen jouw bedrijf. Dit is de laatste keer dat iemand een verjaardag mist!

Bescherm de gegevens van werknemers

Bij Factorial doen we er alles aan om je gegevens en documenten te beschermen. We gebruiken hiervoor een krachtig versleutelingssysteem en unieke toegang voor elke gebruiker.