Cookies helpen ons met het verbeteren van de gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud en advertenties. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met de Cookies.

Human Resources software

With the goal of optimizing the HR management and improving decision-making, we’ve created a software that will fix all of these problems. You can manage Holidays, absences, documents, analyse your company's data, and much more!

Consulting Services

Het bedrijfsmodel van Factorial is gebaseerd op consulting. Dankzij ons team van experts, hoef jij je niet langer zorgen meer te maken over administratieve procedures. Onze experts regelen alles: loonstroken, registraties, opzeggingen, afwikkelingen, modellen 111 en 190, etc. Momenteel is deze service alleen beschikbaar in een beperkt aantal landen.

Hoe is Factorial ontstaan?

Most of the functions of HR managers end up repeating again and again. It is in these slow and repetitive processes, where Factorial was born with the goal of solving all these problems through software and a labor consultant service.
Na een uitgebreid onderzoek over de rol van HR managers in het MKB, kunnen we concluderen dat 80% van de dag wordt besteed aan omslachtige en repetitieve taken. Slechts 20% wordt geïnvesteerd in het opbouwen van een robuust bedrijfscultuur en het verhogen van zowel de productiviteit als werknemerstevredenheid.
Wij willen deze percentages omdraaien door hulpmiddelen aan te bieden waarmee HR managers de controle over hun dagelijkse bezigheden terugkrijgen en de zware administratieve taken aan ons kunnen overlaten. Hierdoor kan er meer aandacht worden besteedt aan werknemers en de productiviteit binnen het bedrijf worden versterkt.

Wij zijn bezig om de manier te veranderen waarop bedrijven menselijke teams bouwen.

Ontmoet het Factorial team

De betekenis achter Factorial

Faculteitsfunctie staat voor de faculteit van een getal. Wij bij Factorial identificeren ons met de waarden van deze wiskundige functie. De faculteit van een natuurlijk getal weerspiegelt namelijk de groei in pure staat, de overtreffende trap van een exponentiële functie. Factorial gaat over bedrijfsgroei, voortdurende ontwikkeling van werknemers en robuuste bedrijfsculturen.