Cookies helpen ons met het verbeteren van de gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud en advertenties. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met de Cookies.

Verlof en Verzuim Software

Zeg gedag tegen papierwerk en spreadsheets, laat medewerkers hun eigen verlof en verzuim beheren.

Sign up and start your 14-day free trial
verlof en verzuim software

+50.000 businesses already use our human resources software

byhours
onecowork
quipu
nextail
whisbi
coverwallet
geen emails of Excel bestanden meer om vakanties te beheren

Verlof en Verzuim Software

Je hoeft niet langer met werknemers te praten om hun verlof en verzuim te beheren. Medewerkers kunnen vanuit hun profiel vrij aanvragen. Ook kunnen ze de resterende vakantiedagen bekijken.

Teamkalender

Via de teamkalender kunnen managers en leidinggevenden gemakkelijk de vakanties en absenties van alle werknemers raadplegen en overlappingen beoordelen. Bovendien kunnen medewerkers altijd zien welke collega´s afwezig zijn.

bekijk de online kalender om te zien welke werknemers afwezig zijn
bepaal het vakantiebeleid voor je werknemers

Vakantiebeleid

Bepaal het beleid, voer deze in en weet te allen tijde hoeveel vakantiedagen elke werknemer heeft. Je kunt ook afzonderlijk vakantiedagen toevoegen of aftrekken.

Vrij aanvragen

Managers en leidinggevenden kunnen elke aanvraag goedkeuren of afkeuren. Wanneer een medewerker een nieuwe aanvraag indient, stellen wij de verantwoordelijke personen hiervan op de hoogte zodat deze aanvraag in behandeling kan worden genomen.

wijs beheerders toe om vrij aanvragen te beoordelen
stel een lijst samen met redenen van afwezigheid

Pas afwezigheid aan

Mogen werknemers thuiswerken? Is er een familielid ziek? Stel een lijst samen met redenen van afwezigheid die aansluiten bij je bedrijf en laat werknemers hieruit kiezen.

All your HR processes in a single place