Due to the COVID-19 alert, our free trial is extended during this crisis & onboarding consultations will be offered for free. Click for more info.
Cookies helpen ons met het verbeteren van de gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud en advertenties. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met de Cookies.
urenregistratie Factorial

Urenregistratie met Factorial

We lanceren een nieuwe functie voor het registreren en ondertekenen van uren. Deze feature zal de manier waarop jouw bedrijf HR taken uitvoert revolutioneren. Door deze functie samen met onze andere functies te gebruiken, kun je eenvoudig gegevens omzetten naar bruikbare en waardevolle informatie voor je bedrijf.

Productiviteit bijhouden

Blijf op de hoogte van de werktijden en vooruitgang van alle werknemers. Vereenvoudig de salarisadministratie door de kosten van meerdere projecten bij te houden. Het werkschema volgen was nog nooit zo makkelijk.

urenregistratie productiviteit
vereenvoudig tijd en aanwezigheidsregistratie

Vereenvoudig tijd- en aanwezigheidsregistratie

Vereenvoudig alle taken met betrekking tot de urenregistratie. Controleer de tijdregistratie en download een maandelijks overzicht. Ook is er de mogelijkheid om werknemers te selecteren die geen uren hoeven bij te houden of ondertekenen.

Handmatig vs. software

Waarom tijd verspillen aan papierwerk? Door uren bij te houden op papier vergroot je de kans op foute berekeningen en kunnen de documenten gemakkelijk misplaatst worden of verloren gaan. Bespaar tijd en kies voor een papierloos systeem.

urenregistratie software