Veiligheid bij Factorial

Here at Factorial, we are very aware of the trust placed on us by over 60,000 companies. That’s why we know how important security is for them.

Hoe beschermen wij je gegevens?

Met dank aan een krachtig versleutelingssysteem en unieke toegang voor elke gebruiker, worden de gegevens van je bedrijf en medewerkers altijd beschermd.

Single Sign On (SSO)

With our SSO system you will no longer need to create a user and password.

Data Encryptie

All database information is encrypted at rest (AES-256)

Firewalls

We blokkeren connecties die een bedreiging vormen.

Kwetsbaarheid Diagnostics

We kunnen elke kwetsbaarheid detecteren voordat deze kan worden misbruikt.

Meer dan 60.000 bedrijven hebben onze personeelssoftware al gebruikt

Onze verplichting aan de AVG

Factorial voldoet aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Dit betekent dat al onze gebruikers op elk moment toegang hebben tot hun gegevens en gebruik kunnen maken van het recht om te annuleren.

Certificaten en veiligheidsprotocollen

Al onze klantgegevens worden opgeslagen op servers van Amazon Web Services (AWS) in Duitsland. Dit zijn een reeks webservices in de cloud die maximale veiligheid garanderen. Bedrijven zoals Netflix en Airbnb vertrouwen op AWS om de gegevens van miljoenen gebruikers te beheren.
Het datacentrum van Amazon Web Services wordt beschermd door drie fysieke beveiligingslagen. Eveneens zijn de faciliteiten van AWS beschermd tegen schokken en alleen toegankelijk via een niet overdraagbare kaart en pincode.

FAQ

Dit zijn de meest gestelde vragen van onze gebruikers.
 1. Wat wordt er met mijn bedrijfsgegevens gedaan?
  Alle gegevens die in Factorial worden verzameld helpen ons om het beheer van jouw werknemers te stroomlijnen en te vereenvoudigen, besluitvorming te verbeteren en de structurele kosten te verminderen door verschillende aspecten van je bedrijf te leiden.
 2. Worden mijn gegevens gedeeld aan derde partijen?
  Nee, Factorial garandeert dat de gegevens van je bedrijf en werknemers niet worden doorverkocht of doorgegeven aan derde partijen.
 3. Wie heeft toegang tot mijn gegevens?
  Alle informatie en documenten zijn alleen toegankelijk via je gebruikersnaam en wachtwoord. Het is daarom erg belangrijk dat je deze informatie met niemand deelt!
 1. Kan ik mijn gegevens op elk moment verwijderen?
  Ja, op elk gewenst moment heb jij toegang tot je eigen ingevoerde gegevens en kun je deze rectificeren of annuleren.
 2. Kan Factorial mijn AVG formulier ondertekenen?
  Het beschermen van jouw gegevens is onze primaire zorg. Bekijk onze Privacyverklaring, Cookie verklaring, AVG verklaring, Wettelijke verklaring, en onze Servicevoorwaarden om meer te weten te komen over onze verplichting en protocol voor het beschermen van je gegevens. Deze voldoen aan de AVG wetgeving voor EU-klanten. Afgezien van de informatie op deze pagina's, kunnen we geen uitgebreide vragenlijsten of eenmalige overeenkomsten met individuele gebruikers ondertekenen. Neem voor aanvullende vragen contact met ons op.