Cookies helpen ons met het verbeteren van de gebruikservaring en het personaliseren van de inhoud en advertenties. Door onze website te gebruiken, ga je akkoord met de Cookies.

Registreer gratis

Registreer en verbeter HR management in je bedrijf met Factorial.
Door je account aan te maken ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Factorial.

FAQ

Dit zijn de meest gestelde vragen van onze gebruikers.
 1. Blijft de software voor altijd gratis?
  Ja, elke beschikbare feature in onze HR software blijft voor altijd gratis. Ons bedrijfsmodel is niet gericht op de software maar gebaseerd op onze consulting service.
 2. Worden mijn gegevens gedeeld aan derde partijen?
  Nee, Factorial garandeert dat de gegevens van je bedrijf en werknemers niet worden doorverkocht of doorgegeven aan derde partijen. Lees meer in onze Privacyverklaring.
 3. Zijn mijn gegevens en de gegevens van mijn personeel veilig?
  Ja, bij Factorial nemen wij de veiligheid van onze gebruikers heel serieus. Wij gebruiken een krachtig versleutelingssysteem met een unieke toegang voor elke gebruiker. Raadpleeg ons Veiligheidsbeleid voor meer informatie.
 1. Zitten er limieten op mijn account?
  Nee, zodra je account is aangemaakt heb je toegang tot alle beschikbare functies. Onbeperkte opslag, geen werknemer limiet en duizend opties binnen handbereik.
 2. Hoe kan Factorial compleet gratis zijn?
  Ons bedrijfsmodel is niet gebaseerd op de gratis software maar op onze consulting service. Deze is momenteel alleen beschikbaar in een beperkt aantal landen.
 3. Komen er meer features in de toekomst?
  Natuurlijk! Ons team is altijd op zoek naar nieuwe manieren om onze HR software te verbeteren.