Skip to content

Genereer binnen een paar seconden het organogram van je bedrijf

Een organisatieschema is een functioneel hulpmiddel voor je bedrijf. Het toont de verschillende afdelingen en posities, hierdoor wordt de interne structuur duidelijk zichtbaar. HR managers zijn vaak verantwoordelijk voor het maken van een organogram. Helaas zijn er weinig hulpmiddelen beschikbaar die het mogelijk maken om snel en eenvoudig een goed organigram te creëren. Ook is het ingewikkeld om het schema bij te werken wanneer er een nieuwe werknemer toetreedt of het bedrijf verlaat.

Vergeet ingewikkelde programma’s en templates. Met Factorial kun je nu gemakkelijk en snel je organogram maken!

Deze feature is beschikbaar voor elk bedrijf dat Factorial gebruikt (en natuurlijk ook nieuwe bedrijven die zich registreren). Je hoeft niet over ontwerpkennis te beschikken of ervaren te zijn in Word en Powerpoint… Factorial zal automatisch het organogram van je bedrijf genereren.

Profiel organogram Factorial

Bekijk hier het voorbeeld. Het organogram van je bedrijf komt er ongeveer zo uit te zien:

Organigram overzicht Factorial

Je kunt op elke medewerker klikken om naar het profiel te gaan. Dit is slechts een van de vele functies die Factorial te bieden heeft.

Factorial is de HR software voor het MKB. Naast het genereren van je organigram online, is het mogelijk om loonstroken te versturen, verlof en verzuim te beheren en nog veel meer!

Human Resource software Factorial

This post is also available in: English US Español Svenska Italiano English UK Português PT

Related Posts

Leave a Comment